Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 03-07-2018

Огляд внутрішньої поворотної IP-камери відеоспостереження Foscam FI9821P

У сучасному суспільстві вже досить складно знайти якусь область людської діяльності, де використовується відеоспостереження. Камери відеоспостереження встановлюються повсюдно - це відеокамери, що давно вже стали звичними в банках і супермаркетах... а також камери на автомобільних парковках і стоянках, в офісах і невеликих магазинчиках, перукарнях, барах і ресторанах, у навчальних закладах і дитячих садках. Камери відеоспостереження міцно увійшли до нашого повсякденного життя і все більше людей починають використовувати камери відеоспостереження в побуті. Камери відеоспостереження дивляться з наших вікон, доглядаючи за автомобілем у дворі, камери можуть дивитися вдома за дітьми, літніми батьками, домробітницями. Можна подивитися що відбувається у вашій квартирі коли ви у відпустці або подивитися, що діється у вашому заміському будинку у вашу відсутність. Розглянемо найбільш популярну IP-камеру відеоспостереження , в лінійці компанії Foscam - FI9821p

Основні характеристики камери відеоспостереження Foscam FI9821p

  • Висока якість відео HD 1280х720P
  • Можливість віддаленого повороту (по горизонталі: 300 ° по вертикалі: 120 °)
  • P2P сервіс - доступ до камери через Інтернет без додаткових налаштувань, так само немає необхідності мати реальну IP-адресу
  • Російськомовний інтерфейс
  • Слот для SD картки пам'яті (до 32 ГБ), що дозволяє зберігати записи в максимальній якості за останні три доби.
  • Перегляд, керування камерою з планшета та мобільного телефону iPhone, iPad, Android
  • Підтримка браузерів Internet Explorer, Opera, FireFox, Safai
  • Автоматичне включення інфрачервоного освітлення
  • Двосторонній аудіо контроль
  • Бездротове Wi-Fi підключення
  • Підтримка WPS

Упакування, комплектація

Камера поставляється в картонній коробці, в якій знаходиться вставка пінопропіленова з комірками для камери і комплектуючих, яка надійно захищає вміст від механічних пошкоджень.У комплект поставки, крім самої камери, входить все необхідне для її підключення та монтажу – блок живлення, Wi-Fi антена, кронштейн для кріплення на стіну або стелю, кабель-пачкорд (для підключення до роутера), а також 3 дюбелі. Є компакт диск із програмним забезпеченням, також можна завантажити це програмне забезпечення з сайту в Інтернет.

Зовнішній вигляд

Корпус камери Foscam FI9821p повністю виконаний із досить міцного пластику, який буває двох кольорів – матово чорного (софт тач) та білого (блискучий). Як зазначалося вище, камера може керуватися дистанційно і повертатися горизонталлю на 300°, а, по вертикалі на 120°. Якщо камера монтуватиметься на стелю («вгору ногами») – передбачено функцію перевороту зображення. Також можна зробити дзеркальне відображення зображення.

IP-камера має вбудований мікрофон та динамік. Мікрофон дозволяє прослуховувати сторонні звуки в приміщенні, а через динамік ви можете сказати пару "ласкових" тим, хто знаходиться біля відеокамери. У камери є також роз'єми для підключення зовнішнього мікрофона і активних колонок, якщо мало можливостей вбудованих мікрофона і динаміка.

Навколо об'єктива камери, по колу, розташовано одинадцять інфрачервоних світлодіодів, призначених для роботи в умовах недостатнього освітлення, а також датчик освітленості. При включенні нічного підсвічування світлодіоди виглядають як слабкий вогник від тліючої сигарети. Нічне підсвічування може включатися автоматично (при недостатньому освітленні або за розкладом) або в ручному режимі.

На задній стінці розташовані роз'єми живлення, підключення мікрофона і динаміка, а також роз'єм для підключення до локальної комп'ютерної мережі. Там же розташовані слот для картки пам'яті SD, кнопка WPS і роз'єм для підключення антени бездротового інтерфейсу.

Налаштування

Більшість IP-камер налаштовуються приблизно однаково і найчастіше використовують web-інтерфейс камери. Для того щоб потрапити в налаштування IP-камери, потрібно ввести IP-адресу камери відеоспостереження в адресний рядок web-браузера. При цьому відеокамера і комп'ютер повинні знаходитися в тому самому сегменті мережі (якщо сказати простіше – вони повинні бути підключені до одного роутера).

Новинкою від компанії Foscam є хмарний сервіс. Однією з доступних на даний момент можливостей є перегляд підключених до сервісу відеокамер безпосередньо з сайту www.myfoscam.com, при цьому не потрібно вводити IP-адреси камер у браузері. Просто заходьте на сайт (ввівши ім'я користувача та пароль) і отримуєте можливість переглядати «живе» відео та змінювати деякі параметри на підключених камерах.

Також Foscaм випустила нове програмне забезпечення для мобільних пристроїв. Всі камери підключені до вашого облікового запису будуть доступні як через мобільну програму так і через сайт.

Щоб скористатися новим сервісом, необхідно зареєструватися на сайті Foscam. Для цього потрібно ввести адресу своєї електронної пошти, а також вигадати пароль.

Після того як ми увійдемо на сайт, використовуючи наші реєстраційні дані (ім'я користувача та пароль) потрапляємо на основну сторінку облікового запису де буде список доданих камер. З сайту можна додавати нові та видаляти не потрібні камери, робити деякі налаштування, а також підключати камери до бездротової мережі.

Ви можете переглядати камеру зі стаціонарного комп'ютера або ноутбука за допомогою програми Foscam Client для Windows. Як працювати з програмою можна прочитати у статті Базове налаштування Foscam Client 1.4.13

Камера у роботі

Як показала практика, камера Foscam FI9821p, є досить надійним приладом придатним як для домашнього використання, так і для експлуатації в офісах і невеликих магазинах. Відеокамера практично не вимагає будь-якого обслуговування, достатньо час від часу очищати її від пилу. Наявність протоколу Р2Р дозволяє використовувати камеру практично в будь-якому місці, де є можливість підключитися до електроживлення та Інтернету. Камеру, наприклад, можна використовувати у готельному номері, у відпустці чи відрядженні, щоб наглядати за прислугою.

Камера може вести як постійний запис так і запис тривоги (на флеш-карту або FTP).По "Тривозі" камера може:

  • Записувати відео та/або фото на картку пам'яті або FTP
  • Надсилати на електронну пошту повідомлення та фото

Також камера може робити знімки з періодом від 1 до 65 000 секунд. При необхідності камера може автоматично повертатися заздалегідь заданим маршрутом.

Бездротовий інтерфейс

Камера має вбудований Wi-Fi-модуль з підтримкою стандартів 802.11(bgn), що працює на частоті 2,4 ГГц. Таким чином, обладнання з яким працюватиме камера має працювати саме в цьому діапазоні. Відстань до роутера може бути 15-20 метрів за прямої видимості. Перешкоди між камерою та роутером значно послаблюють радіосигнал та зменшують відстань стійкого прийому. Чим слабшим буде сигнал між камерою і роутером, тим менше буде швидкість передачі даних, що негативно вплине на якість роботи камери.

Підсумки

Ми бачимо камеру з не слабким функціоналом і можливостями. Виходячи з того, що камера призначена, в основному, для домашнього використання і є практично повнофункціональною системою відеоспостереження яка включає відеокамеру, охоронну сигналізацію і відеореєстратор - складно до неї пред'явити будь-які додаткові вимоги. Купуючи таку камеру, ми отримуємо економ-варіант повнофункціональної системи охоронного відеоспостереження.

Плюси

  • простота в налаштуванні та використанні
  • наявність нічного підсвічування
  • можливість роботи як радіоняня
  • гнучкі налаштування повідомлень (e-mail, FTP)
  • Камера – все в одному: камера, відеореєстратор, сигналізація охорона
  • Камера при досить широкому функціоналі, має цілком прийнятну ціну

Камера за відносно невеликі гроші має досить великий функціонал.

Мінуси

Камера має функцію руху за заздалегідь заданим маршрутом але не має налаштування часу затримки у певній точці маршруту. Враховуючи, що це не професійна камера, то на це, я думаю, можна і заплющити очі.відсутність підтримки Wi-Fi у діапазоні 5 ГГц

Відгуки покупців