Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 02-07-2018

Як підключити 4 камери відеоспостереження до комп'ютера?

Ми постараємося відповісти на питання , як підключити 4 камери відеоспостереження до комп'ютера , забезпечити безперебійну роботу та незалежне функціонування їх одна від одної. Придбання камери відеоспостереження на сьогоднішній день не є проблемою, а підключення та налаштування може вимагати спеціальних навичок та знань, які допомагають відповісти на питання як підключити 4 камери відеоспостереження до одного персонального комп'ютера та забезпечити їхню автономну роботу. Перед тим як почати розбиратися, як підключити камеру відеоспостереження до комп'ютера , слід визначити, які роз'єми використовуються безпосередньо на пристрої, і чи є технічна можливість на вашому персональному комп'ютері для синхронізації цих двох пристроїв.

Перш ніж приступити до встановлення, необхідно визначити з яким типом камер ми маємо справу – аналогова чи цифрова . Якщо аналогову камеру можна підключити до комп'ютера через спеціальний USB адаптер для отримання зображення на моніторі або рідкокристалічному телевізорі. Однак така синхронізація не дозволить вам зберігати відео та архівувати його, а лише спостерігати за тим, що відбувається в режимі он-лайн. Якщо ви хочете отримати архівні записи з аналогової камери відеоспостереження, необхідно встановити додаткове програмне забезпечення.

Як підключити дві камери відеоспостереження до телевізора

Якщо вам необхідно лише переглянути живе відео з камери, то основним питанням, яке у вас виникне: як підключити камеру відеоспостереження до телевізора для того, щоб отримати зображення. Для цього можна використовувати наявні в комплекті кабелі, перехідники та адаптери. Не обійтися без додаткового налаштування, наприклад, цифрова камера після підключення роз'єму мережі потребує налаштування мережевих параметрів. Бездротова камера, яка підключається до мережі wi-fi, не потребують підключення кабелю, але їй потрібно вказати параметри бездротової точки доступу, а саме ім'я та пароль.

За відсутності кабелю, перш ніж відповісти на питання як підключити камеру відеоспостереження до Інтернету , необхідно відкрити доступ wi-fi роутера до Інтернету та синхронізувати всі пристрої з ним. А вже після підключення до інтернету можна не тільки переносити всі записи з камери в хмару, але й на віддалене сховище. Перед тим, як підключити відеоспостереження до комп'ютера, необхідно визначити, яка плата відео захоплення використовується на персональному комп'ютері і чи вона зіставна зі слотами PCI або PCI Express.

Ці слоти забезпечують стабільну роботу з камерами спостереження аналогового типу, а також кадрувати відео. Такі плати працюють на базі від 4 відео входів та підходять для налаштування системи відеоспостереження приватного сектора, наприклад, у квартирі будинку чи на дачі. Перед тим як підключити камеру відеоспостереження до ноутбука, необхідно переконатися в тому, що на ньому достатньо вільного місця для збереження відеозаписів.

Камера відеоспостереження: як підключити, налаштувати та забезпечити стабільну роботу

Серед питань: які вибрати камери відеоспостереження, як підключити до сервера та забезпечити функціонування особливе місце займають вибір та застосування відео сервера, які не втрачають своєї актуальності та незважаючи на велику кількість хмарних сховищ. Відеосервер застосовується з відеокамерарами всіх типів, він передає сигнал на систему відеоспостереження та функціонує за допомогою стандартного входу BNC і LAN виходу. Відеосервер дозволяє керувати всією системою відеоспостереження або окремими камерами за допомогою персонального комп'ютера. Також він дозволить дати відповідь на питання, який краще вибрати для підключення софт, як підключити камеру відеоспостереження за відсутності бездротового підключення.

Як підключити живлення камери відеоспостереження

Перед тим як підключити відеоспостереження безпосередньо до хмарного сховища, телевізора або комп'ютера, необхідно забезпечити безперебійне живлення для того, щоб зображення було стабільним і якісним. Живлення може бути мережним або автономним, як правило, воно підключається за допомогою спеціального гнізда, яке захищене від перепадів напруги і дозволяє працювати навіть за нестабільної подачі електроенергії. Як підключити камеру відеоспостереження до ТБ тюнера?

Найчастіше для цього використовується USB перетворювач, який дозволяє перетворити сигнал і підключити його до будь-якого пристрою за допомогою кабелю юсб. Такий спосіб значно здешевлює підключення, проте не забезпечує високої якості зображення.

Відгуки покупців