Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 02-07-2018

Скільки коштує установка камер відеоспостереження?

Скільки коштує встановлення камер відеоспостереження?

Найчастіше ціна встановлення системи відеоспостереження становить від 20 до 35% вартості устаткування. Для більш точної оцінки потрібний виїзд фахівця на об'єкт. У нас ця послуга по Києву є безкоштовною! Після огляду Ви отримуєте комерційну пропозицію з переліком відповідного саме для Вашого завдання обладнання, витратних матеріалів, вартості робіт та термінів їх виконання. За більш детальною інформацією звертайтесь до нашого відділу продажу за номерами на сайті .

Наприклад, за цінами на монтаж відеоспостереження:

  • ціна на монтаж однієї камери відеоспостереження може становити від 500 грн.;
  • прокладання кабелю від 10 грн, за метр;
  • налаштування та підключення відеореєстратора з віддаленим доступом від 500 грн.

Більш детальні ціни на монтаж відео спостереження представлені в таблиці нижче:

Прайс на встановлення відеоспостереження

Встановлення, підключення та налаштування внутрішньої (купольної, циліндричної тощо) відеокамери, на висоті до 3х метрів. (без прокладання кабелю) як незалежна відеосистема без додаткових робіт на об'єкті (середня)

600 грн.

Монтаж 1 камери

1000 грн. шт.

Монтаж 2 камери

800 грн. шт.

Монтаж 3-8 камер

600 грн. шт.

Монтаж від 8 камер

500 грн. шт.

Коефіцієнт вартості монтажу камер усередині приміщення на висоті понад 3 метри

1,3

Встановлення, підключення та налаштування зовнішньої/вуличної (купольна, циліндрична тощо) відеокамери, на висоті до 3х метрів. (без прокладання кабелю) як незалежна відеосистема без додаткових робіт на об'єкті (середня)

700 грн.

Монтаж 1 камери

1200 грн. шт.

Монтаж 2 камери

900 грн. шт.

Монтаж 3-8 камер

700 грн. шт.

Монтаж від 8 камер

600 грн. шт.

Коефіцієнт вартості монтажу камер на вулиці, на висоті понад 3 метри

1,5

Встановлення, підключення та налаштування відеореєстратора з налаштуванням 1 клієнтського місця (додатки) на мобільному пристрої

500 грн.

Налаштування клієнтського місця (програми) на мобільному пристрої, налаштування (IOS & Android) за 1 шт.

100 грн.

Монтаж камер SpeedDome

1200–2000 грн.

Також, читайте у статті докладніше про підбір обладнання та різновиди камер у статті нижче:

Одне з основних питань, які цікавлять замовників при виборі системи відеофіксації та фірми, яка проводитиме монтаж, - це питання: скільки коштує установка камер відеоспостереження . Перш ніж відповісти на це питання, необхідно провести підбір основного активного обладнання (камери, відеореєстратор, жорсткий диск) провести всі необхідні виміри та встановити, які витратні матеріали будуть потрібні для встановлення. Також, відповідаючи на питання, скільки коштує установка камери відеоспостереження, майстер врахує складність монтажу та кількість пристроїв, які потрібно буде закріпити. Додатково можуть враховуватися подальше обслуговування обладнання, яке включає не тільки своєчасний моніторинг працездатності системи відеоспостереження, а й обслуговування технічного характеру. Але це за бажанням клієнта.

Як дізнатися, скільки коштує встановлення відеоспостереження в Україні?

Запитуючи скільки коштує установка відеоспостереження в квартирі, будинку, комерційній установі або офісі необхідно враховувати кілька факторів:

  • тип камер які ви хочете встановити ( цифрові або аналогові );
  • кількість камер, які ви бажаєте встановити;
  • складність розведення крученої пари або коаксіального кабелю;
  • необхідність постійного сервісного обслуговування та встановлення програмного забезпечення.

Тому для того, щоб дати відповідь на запитання: скільки коштує встановлення відеоспостереження , необхідно обов'язково виїхати на місце і тільки після складання схеми розміщення відеокамер та розрахунку кошторису наші фахівці зможуть відповісти на це питання. Безумовно, якщо необхідно встановити лише одну або дві камери, які будуть вести зовнішню та внутрішню зйомки, наш фахівець вже на місці зможе відповісти на запитання, скільки коштує встановлення відеоспостереження в магазині, наприклад, де не потрібне проведення великої кількості монтажних робіт та здійснення електророзведення.

Скільки коштує камера відеоспостереження

Відвідуючи інтернет-магазин Nadzor.ua , де представлена велика кількість товарів для відеозйомки, перше, на що звертають увагу покупці, це скільки коштує камера відеоспостереження і наскільки великий їх асортимент за технічними характеристиками, розмірами, можливостями та способом встановлення. Для того, щоб зрозуміти , скільки коштує камера відеоспостереження недостатньо ознайомитися з ціною в магазині, так як для неї може знадобитися велика кількість обладнання, що значно збільшує вартість. Для того, щоб уникнути збільшення вартості, необхідно звертати увагу на комплектацію, спосіб підключення та монтажу. Вартість камери варіюється в залежності від кількох факторів:

  • технології передачі даних (цифрова чи аналогова);
  • технічні можливості;
  • клас камери (для домашнього використання та професійного)
  • Якість зйомки (HD, FullHD, 4K і т.д.)
  • наявність режиму нічної зйомки та її дальність
  • розміри та дизайн пристрою;
  • додаткові можливості (відео аналітика,розпізнавання автомобільних номерів тощо)
  • складність налаштування та необхідність додаткового сервісного обслуговування.

Безперечно, нова камера з новітніми технічними характеристиками матиме велику вартість. Однак це не завжди може вплинути на підсумкову вартість, а саме скільки коштує встановити камеру відеоспостереження конкретні моделі. Досвідчені майстри завжди зможуть підібрати комплектуючі та електрообладнання, яке оптимальне для Вашого завдання та дозволять суттєво заощадити на установці, при цьому підібравши якіснішу модель, яка дозволить записати відео у високій якості.

Скільки коштує установка відеоспостереження у будинку

Для того щоб дізнатися, скільки коштує зробити відеоспостереження в приватному будинку або квартирі необхідно, перш за все, врахувати кількість кімнат, площу, яку необхідно охопити за допомогою камер і складність планування, оскільки велика кількість електрообладнання та кабелів значно збільшує собівартість відеоспостереження. Також ціна буде залежати від того, наскільки непомітним ви хочете зробити відеоспостереження у вашому будинку. Адже відповідаючи на запитання, скільки коштує поставити відеоспостереження, майстер може встановити різну суму для практично ідентичних будинків за своїм плануванням і кількістю камер, а сума в даному випадку залежатиме не тільки від обраного обладнання, а й від терміновості встановлення, необхідності підключення до мережі інтернет (для віддаленого доступу), наявності стаціонарного відеореєстратора, на який вестиметься запис або хмара в інтернеті, куди зберігатимуться всі архіви з камер.

Встановлення корпоративного спостереження

Мешканців багатоквартирних будинків дуже часто цікавить питання, скільки коштує відеоспостереження в під'їзді або як варіація, скільки коштує зовнішнє відеоспостереження. Для кожного мешканця вартість такого забезпечення безпеки буде невеликою. Однак вона суттєво обмежить доступ для сторонніх осіб і дозволить встановити хто саме, і коли заходив у під'їзд чи навіть на поверх. У цьому випадку вартість залежатиме від того, які будуть обрані камери кольорові або чорно-білі, скільки квартир та поверхів у під'їзді, а також яке сервісне обладнання використовуватиметься для зберігання архівних записів. Оскільки запис буде вестися безпосередньо на сервер охоронної фірми, то встановлення таких камер не вимагатиме придбання персонального комп'ютера або мережного диска . Підсумовуючи всі відповіді на питання - скільки коштує установка системи відеоспостереження , варто зазначити, що без попередньої діагностики відповісти на це питання неможливо, тому що вартість включає не тільки ціну обладнання, придбання всіх необхідних комплектуючих кабелів, монтажного комплекту, але і безпосередньо монтажні роботи , також залежить від складності, терміну виконання робіт. Тому визначити її можна лише після індивідуального консультування.

Відгуки покупців