Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 14-09-2018

Термінали контролю доступу від Hikvision

Компанія Hikvision пропонує широкий спектр рішень для забезпечення всебічного захисту та контролю доступу об'єктів будь-якого рівня складності. У цій статті ми намагатимемося розповісти якомога більше про те, що таке термінал контролю доступу.

Це один з найпопулярніших пристроїв у лінійці Hikvision, оскільки забезпечує простоту та зручність використання. Завдяки об'єднанню в одному корпусі двох найважливіших компонентів – контролера та зчитувача – просто та зручно створюється одна точка доступу на об'єкт.Термінали дуже зручні у використанні ще й тому, що для них немає обмежень щодо масштабу об'єкта та складності самої системи доступу. Його можна використовувати як у невеликій офісній будівлі, так і створити багаторівневу систему доступу, яка включатиме складні способи ідентифікації користувачів – при розпізнаванні обличчя або відбитка пальця.

Інженери Hikvision розробили пристрої, які допомагають вирішувати широке коло завдань. Розглянемо основні здібності терміналів.

1. Інтерфейс підключення

Це зручний пристрій, оскільки він підтримує кілька різних інтерфейсів з'єднання. Мережеві протоколи TCP/IP або Wi-Fi забезпечують можливість використання програмного забезпечення для налаштувань, моніторингу та обслуговування всієї системи. При цьому завдяки їм ви можете робити з будь-якої зручної точки віддалено.

Важливими інтерфейсами є RS-485 та Wiegand 26/34. Вони необхідні для створення двосторонньої точки доступу шляхом приєднання зчитувача на вихід. Це потрібно, перш за все, коли використовується функція контролю робочого часу персоналу або налаштувати заборону повторного входу. Крім цього, RS-485 дозволяє підключити зчитувач на відстані від контролера до 1200 метрів.

Ще одне важливе застосування інтерфейсу RS-485 – підключення модуля DS-K2M060 , який повинен буде захищати точки доступу у випадку, якщо термінал контролю доступу з будь-якої причини вийде з ладу. Це дуже важливо, якщо є ризик доступу до пристрою сторонніх осіб.

Завдяки інтерфейсам RS-485 та Wiegand 26/34 вдається використовувати ще одну зручну можливість терміналу – роботу в режимі зчитувача, приєднаного до контролера СКУД. Завдяки цьому досягається гнучкість для формування топології системи. Оскільки це універсальні роз'єми, вони також дозволяють використовувати пристрої з біометрією інших виробників, які не мають у своїй лінійці складного обладнання для ідентифікації користувачів.2. Підтримувані формати ідентифікаторівЗамовник системи контролю доступу може вибрати пристрій, який найкраще відповідає вимогам його об'єкта. Зокрема, можна вибрати термінал, що підтримує той чи інший формат ідентифікатора. У терміналах Hikvision використовується два найпоширеніші формати – EM Marine та Mifare. Вибрати пристрій з потрібним форматом просто - достатньо звернути увагу на останню літеру в назві пристрою: E - EmMarine, M - Mifare, F - Fingerprint (пристрої з ідентифікацією відбитка пальця).

3. Способи аутентифікаціїУ пристроях Hikvision все продумано так, щоб забезпечити максимум безпеки, надійності та зручності. Це забезпечено використанням цілої низки технологій:

  • захист за допомогою пароля;
  • розпізнавання обличчя та збереження його зображення;
  • зчитування брелока/картки;
  • ідентифікація по відбитку пальця.

Крім того, термінал можна налаштувати таким чином, щоб використати одночасно кілька методів ідентифікації відвідувачів.

4. Облік робочого часуОбладнання для забезпечення СКУД допомагає контролювати порядок на підприємстві, виконання працівниками своїх обов'язків, у тому числі щодо робочого часу. За допомогою терміналу можна отримати всю необхідну інформацію про те, скільки кожен із співробітників входить до офісів і виходить, формуючи деталізований звіт.

Облік робочого часу за допомогою терміналів Hikvision організовується двома способами:

  1. З використанням безкоштовного ПЗ iVMS-4200 – якщо термінал підключено через TCP-IP;

  2. На базі терміналу, що автономно працює. У цьому випадку налаштування вносяться на самому пристрої контролю доступу, а інформацію про робочий час можна легко експортувати, використовуючи інтерфейс USB.

Програмне забезпечення дозволяє формувати щоденні, щомісячні звіти для відображення інформації, яка потрібна в даний момент. Можна переглядати дані про ранні догляди, запізнення, переробки, перепустки, а також налаштовувати графіки роботи та зміни, у тому числі нічні. Всі дані легко експортуються до популярних форматів – xls, csv, pdf.

Нижче ви можете побачити приклад звіту про відвідування за місяць:

Системою контролю доступу було б неможливо скористатися без програмного забезпечення iVMS-4200. Саме за його допомогою уповноважені користувачі можуть:

  • налаштовувати систему;
  • створювати карту об'єкта із 5-рівневою ієрархією;
  • формувати робочі графіки;
  • персоналізувати користувачів, видаючи ідентифікатори та пропуски;
  • розмежовувати права доступу;
  • запобігати повторним проходам;
  • запобігати передачі ідентифікаторів третім особам;
  • контролювати всі події у реальному часі;
  • керувати тривогами;
  • враховувати робочий час працівників;
  • формувати звіти та експортувати їх у документи csv, xls, pdf.

Крім того, систему не складно інтегрувати з відеоспостереженням (щоб виводити на дисплей профіль користувача), з модулями ліфта (дозволяє обмежувати доступ поверхами), з домофонами.

Використання біометричної інформації для ідентифікації користувачів – один із трендів у сфері охоронних систем. Це особливо актуально на тих об'єктах, де немає можливості встановити термінали при вході в точку, наприклад, ресторанах швидкого харчування, магазинах, аптеках і там, де оплата нараховується погодинно. Для вирішення таких завдань створено, зокрема, термінали серії DS-K1T804MF . Вони відрізняються простотою в установці та доступною вартістю.

Для забезпечення контролю на масштабних об'єктах можна порекомендувати термінали серій DS-K1T604 , DS-K1T606 , що підтримують ідентифікацію особи, а також термінал для турнікетів DS-K5603-Z.

В основі пристроїв з підтримкою технології розпізнавання обличчя – алгоритм Deep Learning, або «глибокого навчання», а також Live face detection, завдяки чому обдурити пристрій та пройти біля терміналу фотографії буде неможливо. Все це забезпечує високу точність розпізнавання (понад 99%) та швидкість роботи 0,5-1 секунди на людину.

Завдяки надійній конструкції та якісним матеріалам термінали Hikvision можуть встановлювати зовні приміщень, що дозволяє розширювати можливості системи контролю доступу. Це такі моделі, як DS-K1T606M/MF та DS-K5603-Z, а також термінал із козирком DS-KAB604-A.

Сьогодні термінали СКУД, розроблені Hikvision, дозволяють виконувати найскладніші завдання щодо забезпечення безпеки та порядку на об'єктах найвищого рівня складності. Широкий асортимент дозволяє підібрати обладнання відповідно до поставлених цілей та бюджету.

[product-shortcode]

Відгуки покупців