Валюта: грн $1 = грн
Акції 101
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 06-11-2020

Як вибрати та встановити розумний замок

Знаєте, чому Вам потрібен розумний замок ? Зараз пояснимо просто та доступно.

Справа в тому, що у кожної сучасної людини, яка живе в оточенні постійно виникаючих нових технологій, яку, в принципі, і здивувати іноді буває дуже складно, все одно є дві основні вимоги до цього оточення. Вони непорушні. Вони залежать від епохи, коли людина живе. Адже це – його БЕЗПЕКА та його КОМФОРТ . Тому людину завжди займатиме одне головне для неї питання, чи можна поєднати ці два дорогі для неї поняття в одне? Якщо відповідь позитивна, то предмет обов'язково набуває в очах людини особливої цінності та статусу. Чи згодні?

[video-shortcode-CU-PGaB4vys]

[video-shortcode-NMpnAtS4PLE]

Саме тому сучасні розумні замки для вхідних дверей з кожним днем набувають все більшої популярності. І це не дивно. Адже якщо з'явилася можливість придбати пристрій, що ідеально поєднує в собі безпеку та зручність, цим обов'язково варто скористатися! Залишилося тільки розібратися, що це як працює, і чим краще керуватися, щоб вибрати для себе оптимальний варіант.

 

Як працює електронний замок на двері?

Будь-який електронний замок є сучасним пристроєм для обмеження входу або виходу з приміщення, причому його робота безпосередньо пов'язана з використанням електрики та електроніки. Такі смарт-замки можуть відрізнятися за:

  • типу монтажу (бути врізними чи накладними);
  • принципом роботи (бути електромеханічними чи електромагнітними).

Незалежно від індивідуальної конструкції тієї чи іншої моделі розумного замку, їх усіх поєднує наявність:

  • замикаючого механізму (він може бути електромеханічним або електромагнітним);
  • зчитувача (датчика, який фіксує сигнал під час відкриття дверей);
  • ідентифікатор-ключ (електронні ключі для дверей можуть бути виготовлені у вигляді магнітного брелока, карти з мікрочіпом, пристрої для кодового набору і т.д.);
  • контролера (для обробки та управління інформацією);
  • батареї (або комплекту батарей) для безперебійного живлення.

Електронний замок на вхідні двері працює від електрики, а за його відсутності – від акумуляторної батареї (частіше – комплекту звичайних пальчикових батарей АА або ААА). Принцип роботи цієї системи є досить простим.

Спочатку датчиком приймається сигнал із ключа (як ключ може виступати брелок, магнітна карта, штрих-код, пульт управління або смартфон) або зчитуються біопараметри. Далі отримана інформація надходить на контролер управління. Після перевірки правильності сигналу контролер подає сигнал на відкриття/закриття дверей механізму замка. У разі невідповідності сигналу запрограмованим параметрам можуть бути включені сирена або заблоковані двері.

[product-shortcode]

 

Розумний замок IMOU K2

Сучасні електронні замки всесвітньо відомого виробника професійних систем безпеки Dahua , що випускаються під брендом IMOU , сьогодні дуже потрібні на ринку. Адже це гарантований мікс надійності, відмінної функціональності та цінової доступності для споживача.

До речі, подібні електронні дверні замки – відмінне рішення для офісів та деяких підприємств закритого типу, готелів та хостелів та нерухомості, що здається в оренду, фітнес-центрів та інших місць, де цінують надійність та конфіденційність у поєднанні з можливістю контролювати відвідування та проводити швидке перекодування при необхідності. Погодьтеся, що це просто та зручно!

Сьогодні лінійка бренду включає простіший IMOU KD2A Smart Lock і флагманську модель пристроїв бренду - IMOU K2 Smart Lock . Привабливість розумних замків від IMOU для споживача полягає, перш за все, в:

  • надійність пристрою;
  • можливості звільнити руки від механічних ключів (при отриманні доступу до входу за допомогою біометричного сканера, набору цифрового коду або RFID брелока);
  • можливості швидкого видалення неактуального облікового запису;
  • стильному та оригінальному, дуже солідному та респектабельному дизайні.

 

Електронний замок дверей IMOU K2-K(W)-B відрізняється такими технічними параметрами і характеристиками:

Характеристики Smart замку IMOU K2-K(W)-B

Вага

3 кг

Габарити

361х157х86 мм

Тип установки на дверне полотно

Врізний

Можливий матеріал дверного полотна

Метал, дерево, пластик

Товщина дверного полотна

42-95 мм

Відкриття

Правостороннє

Тип замку

Електромеханічний

Матеріал замку

Основний механізм – цинковий сплав (зовнішня панель – антивандальна; внутрішня – із міцного пластику)

Форма ригеля

Циліндр

Колір

Чорний

Режим автоблокування

Є

Можлива інтеграція

СКУД

Оптимальний температурний діапазон

Від -10˚С до +55˚С

Оптимальна вологість

10-93%;

Робочий вольтаж та харчування

4,5 V, комплект із 4 батарей АА

Вигляд інтерфейсу

Бездротовий

Об'єм сховища

По 50 паролів, карт, пальців, 8 Bluetooth

Відстань зчитування

До 20 мм

Затримка зчитування картки

Менше 0,5 с

Довжина пароля

6-12 символів

Призначення

Призначення – електронні замки для дому (вхідні двері, домофони, готелі і т.д.);

Можливість аварійного електропостачання

Є, акумулятор 9 V

Особливості

Наявність кнопки, зчитувача, датчика стану дверей, таймера затримки, світлодіодної індикації

Комплектація

Замок, монтажний набір, монтажна планка-відповідь, комплект електронних і аварійних ключів, трафарет для монтажу, інструкція зі збирання, інструкція з програмування та налаштування пристрою.

Переваги розумного замку IMOU

 

Серед пріоритетів, якими керується виробник електронних замків Dahua , і які підкуповують шанувальників бренду IMOU , можна назвати турботу про споживача, його безпеку та зручність, незважаючи на складність використовуваних технологій. І зростаюча популярність нового розумного замку IMOU K2 Smart Lock підтверджує це! На питання, чому він найкращий серед своїх аналогів, ми відповімо деякими фактами.

Відкрити двері можна кількома способами. Електронні замки для квартири (котеджу, офісу або інших приміщень) зразка K2 Smart Lock припускають такі рівні простого, швидкого та безпечного замикання:

  • ключем-картою чи набором цифрового коду;
  • біометричною системою зчитування;
  • механічною клямкою з рукояткою.

 

Розпізнавання відбитка пальця відбувається за допомогою багатовимірної біометричної технології. Зручне розташування сканера, виготовленого з якісного зносостійкого матеріалу – додатковий бонус. Декілька безуспішних спроб використовувати чужі відбитки (що не відповідають каталогу в сховищі) призведуть лише до блокування замку та включення сирени.

Відмінний захист від підгляду. Відтепер можна не турбуватися, що хтось стоїть за спиною та може підглянути правильний цифровий код. У разі потреби можна набирати будь-яку кількість символів до основного пароля та після нього.

При багаторазових спробах підібрати пароль спрацьовує автоматичне блокування замка. Будь-яка спроба підібрати «робочий» варіант для відкриття дверей (шляхом підбору коду, відбитка пальця або карток) обов'язково закінчиться блокуванням дверей та оповіщенням на пов'язаний із замком пристрій.

Надійний захист карток. Виробник подбав про те, щоб усі карти-ключі відрізнялися підвищеним ступенем захисту від копіювання, завдяки чому електронні замки бренду завжди мають підвищений попит;

Чудовий дизайн. Крім розкішного зовнішнього вигляду зовнішньої панелі, під нею зручно розташовані гніздо для запасного аварійного ключа та USB-порт для можливості підключення Power Bank (для екстреної підзарядки блоку живлення у разі розрядки батарейок, про що зазвичай попереджає заздалегідь звуковий сигнал).

 

Як встановити розумний замок на двері

 

Монтаж найбільш поширеного виду електронного замка (зовнішнього чи врізного) зазвичай складається з:

  • установки замикаючого механізму;
  • підключення блоку живлення до мережі.

 

Процес установки відбувається поетапно у наступній послідовності:

  1. в торці дверного полотна просвердлюють отвір (для майбутнього розміщення приводу);
  2. розміщують привід;
  3. відзначають місця замкових кріплень та нарізають у них різьблення (використовуючи спеціальний інструмент);
  4. приєднують до приводу двожильний кабель;
  5. встановлюють електронний блок (близько обов'язково має розташовуватися розетка для його підключення) і через кабель з'єднують його з приводом;
  6. налаштовують замок;
  7. коригують зовнішній вигляд пристрою та двері (приховують дроти та деталі під декоративними панелями, ковпаками тощо).

 

До речі, купуючи розумний замок дверей IMOU K2-K(W)-B , Ви отримуєте в комплекті зручний докладний трафарет для більш точного і якісного розміщення всіх комплектуючих цього пристрою в процесі монтажу. Але! Не варто займатися монтажем самостійно: мало що піде не так і буде дуже шкода зіпсованих дверей чи обладнання. Краще відразу замовте в Нагляді послугу з професійного монтажу Вашого замку та повірте, на цьому Ви значно заощадите Ваш час, гроші та нерви. А якість настановних робіт багаторазово збільшить Вашу радість та задоволення від придбання чудового IMOU K2-K !

Відгуки покупців
photo
Жора
27 трав. 2023 р.
очень хороший замок , отлично работает
было бы хорошо если вы вышлите Инструкцию по настройке на русском языке
Відповісти