Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 01-07-2018

ТОП 5 найкращих внутрішніх IP-камер 2018 року для відеоспостереження у приміщенні

При виборі камери для організації відеоспостереження всередині приміщень часто виникають труднощі. Складно підібрати пристрій з оптимальними параметрами та за адекватною ціною. Максимальна роздільна здатність зображення, фокусна відстань, кут огляду та інші параметри необхідно підбирати залежно від специфіки приміщення. Щоб зробити це було простіше, ми зібрали найкращі моделі внутрішніх камер у ТОП-5 з описом їхніх технічних можливостей та переваг.

Отже, перед вами найкращі IP-камери 2017 для внутрішньої установки.

№5 Dahua Technology DH-IPC-C35P

Камера DH-IPC-C35P внутрішнього типу призначена для встановлення не тільки у житлових приміщеннях, а й у офісних залах. Ця IP-камера не підтримує підключення за допомогою крученої пари, тільки через маршрутизатор. Управління здійснюється не лише за допомогою комп'ютера, а й через будь-який мобільний пристрій.

З особливостей моделі можна назвати такі технічні переваги:

  • об'єктив з фокусною відстанню 2,3 мм ;
  • широкий кут огляду 120 градусів по горизонталі;
  • у конструкцію вбудований мікрофон з динаміком ;
  • максимальна роздільна здатність зображення 2304×1296p ;
  • ІЧ-підсвічування 10 метрів;
  • слот для MicroSD .

Стиснення потокового відео може виконуватися кількома кодеками. Швидкість зйомки при максимальній роздільній здатності становить 20 к/с. Широкий кут огляду 120 градусів дозволяє створити ефективну систему спостереження у вітальні, офісному «опен-спейсі». Через невелику відстань ІЧ-підсвічування та низьку швидкість зйомки при максимальній роздільній здатності, IP камера Dahua IPC-C35P займає останнє місце в нашому ТОПі.

№4 Dahua Technology IPC-K15P

Дана IP-камера призначена для встановлення всередині приміщень незалежно від їхнього класу та призначення. Модель зручна в роботі, налаштовується та керується на будь-якому пристрої, що має модуль Wi-Fi (комп'ютер, ноутбук, смартфон), підключається через маршрутизатор.

Основні технічні характеристики:

  • фіксована фокусна відстань 2,8 мм забезпечує ефективну роботу, але без зміни кута огляду;
  • максимальна роздільна здатність ( 1280x960p ) гарантує високу якість картинки, запис при такому дозволі виконується на швидкості 25 к/с ;
  • має середній кут огляду в 92 градуси , що вважається оптимальним рішенням в умовах приміщень;
  • наявність ІЧ-підсвічування дозволяє переглядати навіть не освітлені ділянки кімнати в межах 10 метрів;
  • Підключити до живлення камеру можна двома способами: від стандартного блоку живлення з напругою 12 вольт або за допомогою кабелю micro USB .

Стабільна робота камери при роздільній здатності 1280x960p та з частотою кадрів 25 к/с дає можливість отримувати якісну картинку, а тому Dahua Technology IPC-K15P відмінно підходить для створення ефективної системи спостереження та займає в нашому ТОПЕ четверте місце.

№3 Hikvision DS-2CV2U01FD-IW

Внутрішня IP-камера, призначена для роботи в домашніх умовах, в основі систем відеоспостереження в магазинах і офісах, а також на об'єктах малої нерухомості. Камера відрізняється компактністю, рядом додаткових функцій, а також наявністю детектора руху і, відповідно, можливістю надсилання інтелектуальних сигналів тривоги.

Основні переваги пристрою:

  • максимальна роздільна здатність зйомки при частоті 26 кадрів в секунду - 1280x720p , що гарантує відмінну деталізацію картинки;
  • кут огляду при фіксованій фокусній відстані дорівнює 92 градусам - це дозволяє оглядати приміщення середніх розмірів без необхідності повороту камери;
  • ІЧ-підсвічування гарантує роботу камери навіть у приміщеннях з освітленістю 0 Люкс;
  • вбудоване 3D цифрове шумозаглушення підвищує чіткість і видимість картинки;
  • Наявність слота під карту MicroSD , а також роз'ємів для навушників, розширює функціонал пристрою.

Підключення камери здійснюється через маршрутизатор за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi, що безсумнівно розширює можливості створення ефективної та практичної внутрішньої системи відеоспостереження. Хороша якість зображення, наявність функції шумоподавлення – важливі переваги IP-камери, що посідає третє місце у ТОПі.

№2 Foscam C2

Бездротова камера Foscam C2 компактних розмірів має напрочуд великий функціонал і проста в управлінні. Модель призначена для роботи всередині приміщень, підключається через маршрутизатор до будь-яких пристроїв з модулем Wi-Fi починаючи від смартфона і закінчуючи комп'ютером.

До основних переваг IP-камери можна віднести такі технічні переваги:

  • зображення високої якості формату FullHD (1920х1080р) ;
  • широкий кут огляду в 110 градусів дозволяє використовувати камеру для організації системи відеоспостереження у великих офісних приміщеннях;
  • фокусна відстань об'єктива 2,8 міліметрів ;
  • ІЧ-підсвічування розраховане на відстань 8 метрів при освітленні 0 люкс;
  • живлення за допомогою стандартного блоку.

З додаткових особливостей варто відзначити можливість підключення живлення через мікро USB, а також портів для навушників і мікрофона. Модель можна придбати у комплекті з потужним маршрутизатором та 3G модемом. Таким чином, використовуючи відеокомплект камери Foscam C2, можна організувати ефективне відеоспостереження у великих приміщеннях, що й зумовило друге місце цього пристрою в нашому ТОПі.

№1 Foscam C1 Lite

IP-камера наділена найкомпактнішими розмірами, але при цьому має широкий функціонал, надійна та зручна в роботі. Підключення пристрою виконується за допомогою маршрутизатора, що дозволяє виконувати управління за допомогою смартфона через інтерфейс спеціального програмного забезпечення.

Технічні переваги камери:

  • висока якість зображення, зумовлена роботою у форматі HD (1280х720р) ;
  • захоплення об'єктивом великої робочої площі завдяки куту огляду 100 градусів ;
  • функція двостороннього аудіо за рахунок вбудованого мікрофона та динаміка;
  • кодування потоку за допомогою відеокодеку H.264 ;
  • додатковий слот для розширення пам'яті.

Особливість камери полягає у можливості придбання її двома комплектами. Перший варіант у комплекті з маршрутизатором та 3G модемом, а другий разом із сигналізацією Ajax. Завдяки синхронізованій роботі із сигналізацією камера фіксує тривожні сигнали з датчиків руху та звуку, а також реагує на відкриття дверей. При отриманні тривожного сигналу надсилається "PUSH" повідомлення на телефон, сповіщаючи власника про проникнення в квартиру сторонніх осіб. Камера C1 Lite займає перше місце у ТОПі за рахунок оптимального, розширеного функціоналу.

Оптимальний вибір

Перераховані вище IP-камери однаково хороші для організації ефективної системи відеоспостереження в квартирі, приватному будинку або офісних приміщеннях. Робити вибір слід залежно від ваших вимог до системи відеоспостереження. Якщо простого відеоспостереження достатньо, можна придбати пристрої, що займають останні місця в ТОПі. Для організації системи, яка виконує ще й захисну функцію, рекомендуємо моделі, здатні працювати синхронізовано з системами безпеки, реагуючи на тривожні сигнали та надсилаючи відповідні повідомлення.

[product-shortcode]

Відгуки покупців