Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 02-12-2019

Хмарний сервіс для камер Partizan Cloud Storage

Partizan Cloud Storage - це сервіс, що дозволяє записувати відео, що працює на хмарних серверах Partizan. За допомогою цього сервісу можна записувати та переглядати відеопотоки з IP камер або аналогових реєстраторів без використання локальних сховищ даних.

Переваги хмарного зберігання даних:

  • Реєстратор чи комп'ютер не знаходиться на території об'єкта. А отже, не потрібно забезпечувати його фізичну безпеку, безперебійне харчування, кліматичні та інші умови експлуатації;
  • Можливості звичайного реєстратора обмежені спочатку числом апаратних каналів аналогового сигналу. Більше 4, 8 або 16 відеоканалів він не зможе обробити. А до хмарного реєстратора можна підключити одну, п'ять, сімнадцять чи будь-яку іншу кількість камер;
  • Не потрібно заздалегідь розраховувати ємність жорсткого диска! Достатньо вказати хмарному відеореєстратору, скільки днів необхідно зберігати запис кожної обраної камери, а необхідний обсяг сховищ надасть хмарний сервіс;
  • Записи на хмарних серверах постійно дублюються, тому ваш архів відеоспостереження не загубиться, у разі виходу з ладу обладнання;
  • Відеопотоки із підключених до сервісу камер можна транслювати на сайт.

Технічні особливості:

  • Для додавання пристрою в хмару необхідно вказати його MAC адресу (можна знайти на упаковці або пристрої), його логін та пароль;
  • Хмарний сервіс працюватиме навіть якщо в мережі використовується динамічна IP-адреса;
  • Немає необхідності налаштовувати мережеве обладнання. Хмарні технології все зроблять за Вас!
  • Працює навіть на повільному підключенні до Інтернету! Хмарні камери Partizan використовують не більше 1 Мбіт/с із пропускної спроможності мережі.

Програмне забезпечення:

  • Partizan Cloud Storage для iPhone/iPad доступний для безкоштовного завантаження в App Store
  • Partizan Cloud Storage для Android доступний для безкоштовного завантаження у Play Market
  • Веб версія поки що знаходиться в розробці

Як можна спробувати сервіс у реальній роботі?

Partizan Cloud Storage вже працює! Для випробування сервісу необхідно оновити вбудоване програмне забезпечення Вашого пристрою (прошивку) та встановити мобільне програмне забезпечення. Дотримуйтесь інструкцій у мобільному додатку (розділ «Допомога»).

Програма Partizan Cloud Storage має простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, оформлений у приємній «хмарній» темі. Познайомимося з основними його можливостями та зовнішнім виглядом вікон.

Інтерфейс та встановлення

Процес підключення до Partizan Cloud Storage і використання його можливостей починається на стартовій сторінці програми, там розташована кнопка «Help», яка дозволить моментально ознайомитися з функціоналом системи.

Як зареєструвати користувача та пристрої у сервісі:

Спочатку користувачу в сервісі Partizan Cloud Storage потрібно пройти процедури особистої реєстрації та авторизації.

Додавання камер у сервіс

Наступне: підключення камер до сервісу. ПЗ пропонує досить просту процедуру додавання камер до сервісу Partizan Cloud Storage. Її першим кроком є оновлення пошиття камер, що додаються.

Самі пристрої реєструються за своєю унікальною MAC адресою, ні локальна, ні глобальна IP адреса для цього процесу не потрібні. Крім того, у форму можна внести тип, найменування обладнання та часовий пояс, у якому воно розташоване. Далі необхідно вибрати тарифний план виконання запису в хмарне сховище, задати ім'я користувача та пароль авторизації камери.

Щоб змінити та внести камеру до списку пристроїв, підключених до Partizan Cloud Storage, необхідно перезавантажити її.

Сервіс Partizan Cloud Storage підтримує практично весь модельний ряд IP-камер Partizan

Як використовувати інтерфейс керування камерами:

У Partizan Cloud Storage можна переглянути список зареєстрованого у сервісі обладнання та ознайомитися з його онлайн статусом. Інтерфейс даного вікна дозволяє в один клацання перейти до перегляду живого відео з вибраного пристрою або до архіву його записів.

Одним жестом на сенсорному екрані мобільного пристрою можна відкрити кнопки керування приєднаними камерами, що дозволяють редагувати їх параметри або видалити з сервісу. Інтерфейс сторінки має кольорові елементи для полегшення та прискорення його візуального сприйняття:

  • відключені камери позначаються сірою піктограмою;
  • що використовують хмарні сховища, але активні пристрої, одержують сіру кнопку запуску живого відео.

Навіть якщо камера не знаходиться в мережі, користувач сервісу має можливість переглянути її відеоархів.

Як переглянути живе відео:

Перегляд відео з камери виконується лише одним кліком!

Під час програвання відео можна робити миттєві знімки екрана, зберігаючи кадри, що зацікавили, у фотоальбом свого смартфона/планшета.

Перегляд живого відео не виключає одночасного відеозапису з цієї камери. Її можна запустити прямо під час демонстрації ролика.

Як переглянути та програти архівні записи:

Для прискорення пошуку запису, що цікавить, можна виконати початковий запит, задавши проміжок часу, в якому він гарантовано знаходиться. Результати пошуку подаються у вигляді 30-хвилинних відрізків для зручності навігації у них.

Точний пошук діапазону відеозапису всередині вибраного відрізка виконується аналоговим повзунком. На його часовій шкалі ділянками різного кольору відзначаються тривоги та події, зафіксовані камерою.

Під час перегляду архівного відео можна робити знімки екрана, які зберігатимуться локально в накопичувачі смартфона/планшета. Зворотний перехід на сторінку пошуку можливий у будь-який момент відтворення ролика.

 

Відгуки покупців