Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 28-04-2021

Мобільний додаток Dahua Partner - Партнерська програма для інсталяторів

Всім привіт! Dahua Ukraine на зв'язку. Сьогодні ми розповімо Вам про мобільний додаток Dahua Partners . В першу чергу воно буде корисним для монтажників та інсталяторів, які купують та встановлюють обладнання Dahua .

Це не новинка, дана платформа працює вже майже рік. Може вже хтось із вас з нею добре знайомий, але, як з'ясувалося, багато хто ще не знає про неї і дуже дарма, тому що додаток крутий з купою плюшок і корисних функцій. Не годиться таке упускати, тому ми прийняли вольове рішення підняти це питання на загальний огляд і все вам розповісти.

[video-shortcode-fGQFErPSp7E]

І так, мобільний додаток під назвою Dahua Partners - це програма, яка дозволяє отримувати інформацію про продукцію компанії, комплексні рішення для клієнтів і, мабуть найприємніше, накопичувати бонусні бали та обмінювати їх на подарунки. На даний період часу це унікальний додаток, такого зараз немає більше в жодній аналогічній компанії.

Його можна безкоштовно скачати на iPhone і Android і як ми вже говорили, в першу чергу, додаток буде корисним для монтажників та інсталяторів, які купують і встановлюють обладнання Dahua , оскільки саме вони працюють з кінцевим користувачем і мають можливість отримувати бонуси.

[product-shortcode]

Все що потрібно зробити, перед встановленням обладнання зайти в додаток, відсканувати QR код на коробці і отримати свої бали, які можна обміняти на будь-яке обладнання від Dahua або інші цінні призи.

Якщо ви хочете брати участь у програмі, то потрібно спочатку повідомити про це свого постачальника, далі зареєструватися, при цьому вказати свій e-mail, а також код ЄДРПО організації або ФОП. А далі постачальник підтверджує вашу організацію, активує обліковий запис і вам на пошту протягом 1-2 днів надходить лист із підтвердженням реєстрації.

Відразу попереджаємо, що всю цю інформацію потрібно вказати правдиво і без помилок, інакше зареєструватися не вийде. Але загалом, реєстрація не важка, фактично самі етапи, як і в будь-яких інших додатків.

Відразу при реєстрації тільки за те, що ви берете участь у партнерській програмі, вам нараховується 400 балів, що дорівнює 400 грн. А буквально недавно, додаток додали ще нову функцію, під назвою General Rule . З її допомогою, до партнерської програми можна запросити друга, який ще не зареєстрований у додатку та отримати за це додаткових 200 балів.

У цій бонусній програмі бере участь все обладнання Dahua , випущене після вересня 2018 року, у тому числі бренди EZ-IP та IMOU . Бали нараховуються протягом доби з сканування штрих-коду.

Єдине, на що потрібно звернути увагу, так це те, що бали не нараховуються при повторному скануванні, якщо товар неофіційний або в тому випадку, якщо продукт не бере участі в програмі.

Ще один розділ мобільного додатку, що дозволяє накопичувати бонусні бали, призначений для реєстрації проектів. При цьому можна буде зареєструвати навіть невеликі проекти. У разі успішної реалізації проекту за нього також буде нараховано бонусні бали.

Як ми вже згадували на початку, крім бонусів, програма має ще купу цінних функцій. Наприклад, є розділ присвячений продукції Dahua . Він буде найбільш корисним інженерам та менеджерам, які підбирають продукти під конкретні проекти. Також, дуже нагоді монтажникам, які можуть швидко показати, розповісти та порадити клієнту, що потрібно.

Спеціально для цього є навіть зручний фільтр, який за технічними параметрами дозволяє швидко вибрати потрібні продукти. Крім того, є ще й можливість проводити порівняння цих продуктів, робити закладки самих топових або улюблених моделей. Не потрібно копатися в інтернеті, щоразу заходити на сайт і щось шукати – все у додатку.

Дуже клювання розділ галузевих рішень, де можна швидко, не гаючи часу на підбір, подивитися і показати своїм клієнтам готові рішення для різних сфер діяльності. Таких як роздрібна торгівля, банківська сфера, освіта і т.д.

Незабаром у додатку ще з'явиться розділ свіжих новин і відеоролики по новинках Dahua також будуть публікуватися в додатку Dahua Partners . Це буде дуже зручно, допоможе швидше переглядати нові ролики та дізнаватися актуальну інформацію.

До речі, на даний момент Dahua Ukraine має офіційний Telegram канал , так що за новинами можете звертатися туди. Коротше, сказати що це зручно – нічого не сказати. Ціла компанія, з усіма останніми новинками, пропозиціями і готовими рішеннями у вас в кишені. Ну хіба це не круто? Так що навіщо упускати свої можливості?! Залітайте, користуйтеся, забирайте подарунки.

Сподіваємося, що ця стаття відкрила Вам чергову корисну програму. Далі більше, тому підписуйтесь на наш YouTube канал та стежте за новинками! Якщо у Вас виникнуть запитання, пишіть у чат або дзвоніть у нашу технічну підтримку.

Відгуки покупців