Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 02-07-2018

Яку веб-камеру купити для відеоспостереження?

Напевно, у багатьох людей, які замислювалися про охорону власного будинку, квартири чи офісу, постало питання, яку камеру купити для відеоспостереження. І це питання абсолютно логічне і правильне, якщо ви хочете мати можливість спостерігати через інтернет за всім, що відбувається всередині вашого приміщення. Саме на нього ми і постараємося відповісти у нашій статті.

Яку камеру відеоспостереження купити?

Щоб розібратися з тим, яка саме камера відеоспостереження підійде вам, давайте спочатку розберемося з їх основними технічними характеристиками, а саме:

  • типом та роздільною здатністю матриці;
  • її чутливістю;
  • частотою кадрів;
  • типом підключення;
  • додатковими параметрами.

Матриця камери відеоспостереження – це один з основних елементів. Зараз найпоширенішими є два типи матриць: CCD та CMOS. Вони відрізняються способом обробки отриманої інформації. Перша обробляє її послідовно з кожного вузла, друга - всю відразу. Зазначимо, що з цього, з матрицею CCD ви отримаєте зображення кращої якості.

Що стосується такої особливості матриці, як її роздільна здатність, то тут можна сміливо стверджувати, що чим воно вище, тим краще, тому що на виході ви отримаєте чіткіше і яскравіше зображення. Якщо вам важливо бачити не тільки силуети людей, але й мати можливість розглянути їхні обличчя, тоді вибирайте пристрій з якомога більшою роздільною здатністю матриці. Потрібно відео якості Full HD ? Тоді дозвіл має бути не менше ніж 1920 на 1080 пікселів.

Від такої характеристики матриці, як світлочутливість, залежить наскільки чітким буде зображення в умовах поганого освітлення. Тому, якщо ви потребуєте відеозйомки в темний час доби, вам необхідно купити веб камеру для відеоспостереження з високою світлочутливістю матриці або нічним інфрачервоним підсвічуванням.

Якщо вам потрібне зображення максимально «живе», тобто ви хочете бачити, що відбувається в реальному часі без уповільнень, тоді вам знадобиться гаджет із частотою кадрів не менше 30 за одну секунду. Мінімум, звичайно, може бути і 15. Але ви помітно відчуєте, що картинка «гальмує». Сучасні камери відеоспостереження можуть мати частоту зміни кадрів до 60 за секунду.

Підключення камер відеоспостереження

Пристрій для спостереження слід підключати до комп'ютера. Відбувається це за допомогою кабелю. Щоправда, для IP камер потрібен кабель LAN, а для аналогових - коаксіальний зі спеціальним USB адаптером. Тому перед покупкою краще чітко визначитися з типом камери.

Прогрес не стоїть на місці, тому зараз з'явилися нові камери відеоспостереження , для обробки інформації з яких не потрібні подібні шнури. Такі камери працюють через вай-фай підключення.

Крім вище перерахованих, існують і додаткові параметри, які мають камери, і на які слід звертати увагу, відповідаючи на питання, яку камеру краще купити для відеоспостереження. Тут йдеться про такі характеристики:

  • як кріпиться? (за допомогою прищіпки, підставки чи дюбеля);
  • фіксований кут огляду або вари фокальний;
  • є чи ні мікрофон (від цього залежить, чи буде зображення супроводжуватися звуком);
  • наявність або відсутність інфрачервоного підсвічування (вони дозволяють розрізняти об'єкти у темряві).

Звертаючи увагу на ці характеристики пристроїв, ви, напевно, зможете вибрати те, що підходить вам найбільше.

Де придбати камеру відеоспостереження?

Тут є кілька варіантів відповідей:

  • це можна зробити у нашому інтернет-магазині Nadzor.ua;
  • у спеціалізованому магазині, що займається продажем товарів для відеоспостереження за адресою в контактах .

Купуючи в інтернет-магазині Nadzor.ua ви, звичайно, заощадите чимало часу, але все ж таки, як нам здається, краще не полінуватися і поїхати в магазин, в якому є широкий вибір веб камер, щоб підібрати найбільш підходящу вам. Та й живе спілкування із консультантом допоможе вам зробити оптимальний вибір.

Як встановити веб-камеру для відеоспостереження?

Купуючи камеру для відеоспостереження у спеціалізованому магазині Nadzor.ua, ви можете одразу поцікавитись у консультанта про процедуру її підключення. Довірившись досвідченим майстрам, ви забезпечите собі правильне підключення та тривале та якісне функціонування пристрою.

Але перед тим, як підключати камеру , вам варто підготувати всі необхідні елементи, а саме:

  • комп'ютер (підійде також ноутбук, планшет чи смартфон);
  • сама камера (нагадаємо, що до комп'ютера вона може підключатися за допомогою різних дротів);
  • програма, яка здійснює комунікацію між камерою та комп'ютером.

Подбавши про всі ці елементи, ви зможете стежити за станом своєї квартири під час своєї відсутності. Ви можете відпочивати навіть в іншій країні, але при цьому бачити на екрані планшета все, що відбувається у вашому будинку. Погодьтеся, це досить зручно! Тож чи не піти в ногу з часом і купити камеру відеоспостереження.

Відгуки покупців