Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 21-04-2021

Як вибрати відеодомофон?

А чи знаєте Ви, як правильно вибрати домофон ? Щоб він був надійним та якісним, чудово справлявся зі своїми обов'язками та міг стати приємним доповненням Вашого чудового інтер'єру. Як вибрати домофон недосвідченому покупцю, коли довкола стільки привабливих пропозицій від різних виробників, що пропонують просто величезний вибір моделей на будь-який смак та бюджет? Як зорієнтуватися у всьому цьому, як вибрати домофон для приватного будинку, квартири, офісу чи шоу-руму, але тільки з тими функціями, які будуть необхідні, та не переплачувати за те, що Вам не знадобиться?

Без паніки! Зараз ми всі розкладемо по поличках та розповімо, як правильно вибрати домофон для квартири чи будинку, а також офісу. І почнемо з того, що візьмемо для прикладу продукцію двох найбільш затребуваних сьогодні брендів: Slinex і NeoLight . Не випадково, на питання, який відеодомофон вибрати, форум споживачів однозначно рекомендує цих виробників. Адже ці компанії чудово зарекомендували себе на ринку охоронних технологій бездоганною якістю, різноманітним асортиментом (товарні лінійки розраховані на будь-який бюджет споживача) та найточнішою відповідністю параметрам ціна/якість.

[video-shortcode-7wI0nvgHdqQ]

 

Як вибрати відеодомофон для квартири та іншого приміщення?

Будь-яка домофонна система включає класичний набір пристроїв:

  • визовну панель (розташовану зовні приміщення, за допомогою якої відвідувач здійснює виклик та розмову);
  • домофон (розташований усередині приміщення та службовець для візуальної ідентифікації відвідувача, розмови з ним, а також – для керування замком).

Перед тим, як вибрати домофон для квартири чи будинку, рекомендуємо ознайомитись з основними параметрами, на які слід звернути увагу насамперед. Тому почнемо з короткого огляду власне домофонів обраних нами брендів, а потім розглянемо сучасні панелі викликів Slinex і NeoLight .

Отже, дотримуючись нашої інструкції «як вибрати відеодомофон, який буде корисний функціонально та гарно естетично», починаємо підбір оптимальної моделі з розміру екрану (до речі, від нього залежить і вартість домофону). Він може складати по діагоналі:

  • 4,3" - ідеальний варіант того, який домофон вибрати для квартири або офісу маленького розміру;
  • 7" - "золотий" стандарт класичних моделей, зручний для всіх;
  • 10" - чудове рішення для просторих приміщень.

Наявність відеореєстратора. Ця функція дозволяє записувати відеофайли з панелі виклику або відеокамери на карту пам'яті, що дуже зручно для відтворення історії відвідувань, особливо за відсутності власників приміщення. Тому радимо звертати на цю можливість особливу увагу, вирішуючи, який вибрати домофон для приватного будинку, квартири або офісу. Як показує практика, це дуже зручно та значно підвищує рівень безпеки Вашого об'єкту.

Можливість переадресації дзвінка на телефон. Сучасні моделі домофонів можуть підтримувати зручну для користувача функцію переадресації виклику на його смартфон (для розмови з відвідувачем та відкриття замку дистанційно). Якщо Вам потрібен такий варіант, то перед тим, як вибрати відеодомофон в квартиру, будинок або офіс, переконайтеся, що модель, що Вам сподобалася, підтримує підключення до Інтернет-мережі (за допомогою Ethernet-кабелю або по Wi-Fi).

Підтримка відеостандарту AHD. У нових моделях домофонів (що мають діагональ дисплея більше 7") завдяки цьому покращено якість картинки, що передається від відеокамери на екран домофону.

Наявність IPS-матриці. Дана матриця забезпечить зображенню на екрані прекрасну передачу кольорів і розширений кут огляду (дуже зручно для дітей, які будуть відмінно бачити зображення на дисплеї, який розташований вище їх зростання).

А тепер перейдемо до викликових панелей. Відмінно зарекомендували себе антивандальні моделі із металу. Це найкращий та універсальний варіант для зовнішньої та внутрішньої установки. Також варто орієнтуватися на такі характеристики відеокамери, як:

  • якість зображення;
  • кут огляду;
  • підтримку відеостандартів (сучасніші універсальні моделі відмінно підтримують і вже трохи застарілий CVBS, і новий AHD).

Бюджетні моделі Slinex та NeoLight

Роздумуєте, як вибрати домофон у квартиру чи офіс маленького розміру? Чи не хочеться платити багато, але потрібна гарантія безпеки приміщення при мінімальних запитах? Рекомендуємо звернути увагу на чудові бюджетні моделі NeoLight Tetta , а також Slinex SQ-04 . Ці простенькі, але надійні відеодомофони з екраном 4,3" і можливістю підключення до двох панелей викликів не мають відеореєстратора та інших популярних «фішок», проте вони порадують своєю вартістю, яка становить близько 65 у.о.

[video-shortcode-t2mv_ZRFDC4]

Вас цікавить такий самий домофон, але тільки з підтримкою функції відеореєстратора, а також можливістю збереження фото з відеокамери на картку пам'яті? Немає проблем! Зверніть увагу на NeoLight Tetta+ або Slinex SQ-04M , які будуть трохи дорожчими – всього близько 80 у.о.

[video-shortcode-pSlM2Rd8how]

[video-shortcode-PBwCMe51WuI]

До всіх зазначених вище бюджетних моделей домофонів чудово підійдуть (відповідно до бренду) викликові відеопанелі Slinex ML-16HR або NeoLight Solo . До речі, з докладними відеооглядами всього представленого обладнання завжди можна ознайомитися на нашому каналі YouTube . А ми тим часом пропонуємо розглянути наступну категорію популярних відеодомофонів, що мають діагональ екрану 7”.

[video-shortcode-NyDU8MOPn08]

[video-shortcode-9q0ztyk-w1c]

7-дюймові домофони Slinex та NeoLight з пам'яттю

Серед популярних моделей з таким функціоналом виділимо дві: NeoLight Kappa + , а також Slinex SQ-07MN . Комплектацію ним можуть скласти згадані вище викликові панелі NeoLight Solo та Slinex ML-16HR відповідно. Це чудовий варіант для тих, хто роздумує, як вибрати відеодомофон для приватного будинку, квартири або офісу в середньоціновому сегменті, але з гідним функціоналом.

[video-shortcode-CRw60fizKY8]

Серед основних переваг цих моделей варто відзначити:

  • наявність вбудованого відеореєстратора;
  • можливість збереження фотоархіву відвідувачів на вбудовану пам'ять;
  • підтримку додаткових двох викликових панелей та двох камер, що працюють у форматі CVBS;
  • наявність фоторамки;
  • можливість вибору індивідуальної mp3-мелодії на дзвінок;
  • зручне та зрозуміле графічне меню;
  • підтримку інтеркому і багато чого іншого.

 

7-дюймові домофони Slinex та NeoLight з пам'яттю та підтримкою AHD-панелей

Вас цікавить, відеодомофон з підтримкою камер високої роздільної здатності FullHD ? Рекомендуємо звернути увагу на такі моделі, що працюють із сучасним відеостандартом AHD: NeoLight Kappa+ HD або Slinex SQ-07MTHD . Їх поєднує наявність:

  • можливості підключення додаткового обладнання (по дві відеокамери та панелі викликів);
  • вбудованого відеореєстратора;
  • можливості збереження фотоархіву відвідувачів (завдяки вбудованій пам'яті);
  • привабливого графічного меню та інших налаштувань.

[video-shortcode-WjGkCbekYQg]

При цьому є серед цих моделей брендів і важливі відмінності, а також власні «фішки». Так, NeoLight Kappa+ HD коштує дешевше (близько 119 у.о. ), але в нього сенсорні кнопки керування, хоч і є окрема кнопка для відкриття воріт. До цієї моделі ми рекомендуємо використовувати панелі викликів NeoLight Solo FHD або NeoLight Prime FHD .

[video-shortcode-_zh2MHc16GU]

[video-shortcode-yopt1nw76Yo]

Slinex SQ-07MTHD обійдеться покупцеві дорожче (близько 174 у.о. ), проте ця модель має чудовий сенсорний екран і практичну накладку з гартованого скла, що покращує кольоропередачу і полегшує догляд за домофоном. До нього відмінно підійдуть такі панелі виклику бренду, як ML-15HD або ML-16HD , а також ML-20HD , в якій (приємний бонус для естетів!) є стильна скляна накладка.

[video-shortcode-D5AjrhzZeTw]

[video-shortcode-qs4Bjv-03pU]

7-дюймові домофони Slinex та NeoLight з переадресацією на смартфон

Переадресація виклику з домофону на смартфон – неймовірно зручна функція, що дозволяє поспілкуватися з відвідувачем та, у разі потреби, дистанційно відкрити замок тому, хто знаходиться далеко від свого домофону.

Серед найпопулярніших моделей брендів, що розглядаються нами, рекомендуємо звернути увагу на наступні: Slinex SL-07IPHD (з вартістю близько 218 у.о. ) і NeoLight Omega+ HD WF (з вартістю близько 205 у.о. ).

[video-shortcode-5CIYTdsuPgs]

Невелика різниця в ціні пояснюється майже схожим функціональним набором:

  • можливістю підключення за допомогою Ethernet-кабелю або через Wi-Fi;
  • керуванням за допомогою сенсорних кнопок з підсвічуванням
  • підтримкою FullHD-відеокамер та викличних панелей будь-яких стандартів (радимо використовувати для комплектації домофону пристрої одного бренду);
  • додатковими опціями.

[video-shortcode-IYwEMhRFr3I]

 

10-дюймові домофони Slinex та NeoLight

На сьогодні моделі домофонів із цією діагоналлю екрану складають топ наших продажів. Найбільш бюджетний цінник у цій категорії належить NeoLight Gamma HD (близько 180 у.о. ). Ця модель відрізняється:

  • тонкий slim корпус;
  • якісним IPS дисплеєм (має роздільну здатність 1024х600);
  • зручним графічним меню;
  • сенсорними кнопками керування;
  • підтримкою відеопанелей та відеокамер формату FullHD;
  • наявністю відеореєстратора з можливістю запису відео по будь-якому вибраному каналу (з викликів або відеокамер) зі звуком.

[video-shortcode-U76P3D4XgqU]

Справжнім шедевром у лінійці бренду можна вважати чудовий NeoLight Mezzo HD WF з функцією переадресації на смартфон (завдяки спеціальному фірмовому додатку NeoLight для Android та IOS ) та підключенням до інтернету за допомогою Ethernet-кабелю або через Wi-Fi. Інші опції цього домофону відповідають попередньої моделі лінійки – NeoLight Omega+ HD WF .

[video-shortcode-9WVWC7ccljI]

У лінійці Slinex приз купівельних симпатій належить дійсно розкішній моделі Sonik 10 , яка і стоїть відповідно - майже 280 у.о. Але її власник може насолоджуватися:

  • чудовим сенсорним IPS екраном;
  • приголомшливим по чистоті та насиченості звуком (на фронтальній поверхні вбудовані два динаміки по 2 Вт, причому кожен – у власній акустичній камері);
  • опцією «картинка в картинці» (з додатковим маленьким екраном поверх основного);
  • двома змінними накладками лицьової панелі (двох варіантів кольору);
  • вбудованим відеореєстратором та багатьом іншим.

[video-shortcode-2EWT1Oouazc]

Можливо, виробник скоро доповнить цю модель єдиним, чого там поки що немає – функцією переадресації на смартфон. А поки що тим, кому ця функція необхідна, рекомендуємо звернути увагу на іншого гідного представника лінійки бренду – Slinex SL-10IPTHD . Цей домофон, окрім збільшеного дисплея, має функціонал, що відповідає попередньої моделі – Slinex SL-07IPHD , а також можливість підключення як аналогових, так і IP-камер.

Ми сподіваємося, що наша добірка сучасних та популярних домофонів від найпопулярніших сьогодні брендів Slinex та NeoLight обов'язково допоможе Вам у виборі оптимального варіанту саме для Вас! Нагадуємо, що всі ці моделі Ви завжди можете вигідно купити на нашому сайті Nadzor.ua . Є питання чи потрібна консультація фахівця? Із задоволенням відповімо Вам у коментарях! І – до нових зустрічей, друзі.

[product-shortcode]

Відгуки покупців
Відеодомофон з відеореєстратором та записом NeoLight Tetta+
Код: 4339
+ Карта пам'яті 32Gb у подарунок!
Відеодомофон з відеореєстратором та записом NeoLight Tetta+
(6 оцінок)
(Відгуків: 1)
3852 грн
Є в наявності

Тип: аналоговий / Тип підключення: 4-х провідний /Діагональ екрану: 4,3" / Роздільна здатність екрану: 480х272 / Кількість відеопанелей/камер, що підключаються: 2/2 / Управління: сенсорні кнопки / Матеріал: пластик / Спосіб переговорів: гучна зв'язок / Харчування: DC 12В

Домофон з відеореєстратором та записом Slinex SQ-04M White
Код: 5319
+ Карта пам'яті 32Gb у подарунок!
Домофон з відеореєстратором та записом Slinex SQ-04M White
(19 оцінок)
3840 грн
Є в наявності

Тип: аналоговий / Тип підключення: 4-х провідний /Діагональ екрану: 4,3" / Роздільна здатність екрану: 480х272 / Кількість відеопанелей/камер, що підключаються: 2/2 / Управління: сенсорні кнопки / Матеріал: пластик / Спосіб переговорів: гучна зв'язок / Живлення: AC 220В / MicroSD слот / вбудована пам'ять / інтерком

Відеодомофон з інтеркомом та записом Neolight Kappa+ HD
Код: 6719
+ Карта пам'яті 32Gb у подарунок!
Відеодомофон з інтеркомом та записом Neolight Kappa+ HD
(10 оцінок)
5785 грн
Є в наявності

Тип: аналоговий / Тип підключення: 4-х провідний /Діагональ екрану: 7" / Роздільна здатність екрану: 1024 х 600 / Кількість відеопанелей/камер, що підключаються: 2/2 / Управління: сенсорні кнопки / Матеріал: пластик / Спосіб переговорів: гучна зв'язок / Живлення: AC 220В / MicroSD слот / вбудована пам'ять / інтерком

Відеодомофон з інтеркомом та сенсорним екраном Slinex SM-07MN White
Код: 12965
+ Карта пам'яті 32Gb у подарунок!
Відеодомофон з інтеркомом та сенсорним екраном Slinex SM-07MN White
(28 оцінок)
(Відгуків: 1)
4878 грн
Є в наявності

Тип: аналоговий / Тип підключення: 4-х провідний / Діагональ екрану: 7" / Роздільна здатність екрану: 1024×600 / Кількість відеопанелей/камер: 2/2 / Управління: сенсорний екран / Матеріал: пластик / Спосіб переговорів: гучна зв'язок / MicroSD слот

Відеодомофон з Wi-FI та сенсорними кнопками Slinex SL-07IPHD White
Код: 13068
+ Карта пам'яті 32Gb у подарунок!
Відеодомофон з Wi-FI та сенсорними кнопками Slinex SL-07IPHD White
(37 оцінок)
(Відгуків: 1)
9269 грн
Є в наявності

Тип: аналоговий / Тип підключення: 4-х провідний / Діагональ екрану: 7" / Роздільна здатність екрану: 1024х600 / Кількість відеопанелей/камер, що підключаються: 2/2 / Управління: сенсорні кнопки / Матеріал: пластик / Спосіб переговорів: гучний зв'язок / MicroSD слот / Wi-Fi