Валюта: грн $1 = грн
Акції 100
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 02-07-2018

Яку IP-камеру вибрати для відеоспостереження?

Яку IP-камеру вибрати для відеоспостереження?

Перед тим, як вирішити яку IP камеру вибрати відеоспостереження, необхідно відповісти на кілька питань. Насамперед, це цільове призначення та технічні характеристики, якими повинен мати пристрій для того, щоб справлятися з поставленими завданнями. Визначитись з тим, яку камеру вибрати для відеоспостереження, допоможуть різноманітні форуми та самостійне вивчення технічних характеристик. А ми намагатимемося узагальнити всю інформацію, яка доступна в мережі, та допомогти максимально розібратися у вимогах до камер такого типу.

Можливості IP камери

Перш ніж приступити до вивчення технічних характеристик, необхідно відповісти на запитання , що таке IP камера відеоспостереження ? Це пристрій, який дозволяє вести зйомку та передавати дані на відеореєстратор або хмарне сховище , а також спостерігати за тим, що відбувається в режимі онлайн, за допомогою смартфона або комп'ютера. Такі камери мають попит не тільки при встановленні в офісних або виробничих приміщеннях, але і для забезпечення додаткової безпеки житлових будинків і квартир.

[video-shortcode-jgNM1bk0eNc]

І все ж, як працює IP камера відеоспостереження ? За допомогою цифрових каналів передачі даних (кабель або Wi-Fi) вона передає відео в локальну мережу з можливістю запису на мережевий відеореєстратор або хмарне сховище в інтернеті. А якщо використовувати спеціальне програмне забезпечення, то можна підключитися до IP камери віддалено через інтернет. Залежно від того, який кабель виберіть камеру відеоспостереження, її можна буде підключити за технологією РоЕ (живлення камери по витій парі).

Яку камеру відеоспостереження вибрати?

Всі сучасні IP камери володіють декількома відмінними рисами :

  • вони працюють з урахуванням IP протоколу. Це дозволяє уникнути підключення великої кількості кабелів, наприклад, коаксіального кабелю та кабелю живлення. А використання стандартної кручений пари та мережевого обладнання дозволяє значно економити на комплектуючих;
  • у сучасних камерах не встановлюється жодних обмежень щодо прив'язки до монітора або рекордера, а сигнал проходить настільки швидко, що передається практично без затримок;
  • записи у цифровому форматі займають менше місця, завдяки чому не потрібне придбання об'ємних жорстких дисків або використання хмарних сховищ. Також, визначаються питанням яку веб камеру вибрати для відеоспостереження необхідно врахувати кілька технічних характеристик, які вони мають.

Як вибрати камеру відеоспостереження: технічний огляд

На ринку техніки представлені різні камери відеоспостереження , як вибрати потрібну та зрозуміти, які технічні характеристики є пріоритетними? Для цього необхідно вивчити конструкторські особливості та технічні характеристики, які дозволять вам зрозуміти чи підходить вам камера спостереження, як вибрати потрібну модель, не будучи фахівцем. Перед тим як вибрати камери відеоспостереження необхідно, насамперед, звернути увагу на її форм фактор, камера може бути корпусного типу або купольна. Для прихованого відеоспостереження дуже часто використовуються міні камери, а при необхідності зйомки в нічний час доби та передачі якісного сигналу краще вибрати циліндричні камери або з сервоприводами. Перед тим як зробити відеоспостереження за квартирою з використанням IP камер необхідно повідомити майстра в якому режимі ви хочете вести відеоспостереження, чи є необхідність регулярного підключення в режимі онлайн або дані можуть передаватися на сервер для подальшого зберігання.

Особливості електроживлення IP-камери

Перед тим, як вибрати об'єктив для камери відеоспостереження та кабель живлення, необхідно уточнити умови зйомки, якість освітлення, необхідність покращення зображення та можливість переривання подачі електроживлення. Якщо немає необхідності покращувати якість зображення, то можна вибрати стандартний об'єктив, і вести зйомку на швидкості 25 кадрів в секунду при роздільній здатності 1920 х 1080p або на швидкості 20 кадрів в секунду при роздільній здатності 2048 х 1536р. Такі показники доступні для більшості сучасних IP камер, які встановлюються вдома або як додаткові.

Відповідаючи на питання як правильно вибрати камеру відеоспостереження , майстер обов'язково поцікавиться, чи можливий збій у мережі електроживлення для того, щоб підібрати обладнання, яке дозволить забезпечити безперебійну роботу та якісний запис відео.

Існує два основних способи запитати камеру - це безпосереднє підключення камери до розетки від стандартного блоку живлення DC12В або живлення камери по кручений парі за технологією РоЕ за допомогою спеціальних адаптерів і комутаторів. PoE комутатор дозволяє запитати кілька камер, що значно спрощує встановлення системи відеоспостереження та дозволяє заощадити на обладнанні.

Відгуки покупців