Валюта: грн $1 = грн
Акції 101
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 02-07-2018

Які камери відеоспостереження найкращі?

Встановлюючи відеоспостереження у своєму особняку, офісі, магазині, бутіку, вам, напевно, захочеться дізнатися, яка камера відеоспостереження краще, щоб вибрати саме ту, яка буде відповідати всім вашим вимогам. Отже, ви вирішили встановити відеоспостереження, які камери краще, давайте розбиратися разом!

Камера відеоспостереження PAL чи NTSC – що краще?

Однозначної відповіді це питання немає, оскільки і pal і ntsc – це стандарти телевізійного сигналу. Раl використовується практично у всіх країнах, а ось ntsc – переважно в Америці. Якщо ви не плануєте використовувати камеру відеоспостереження в США, тоді краще вибирайте pal. Хоча камера і з іншим способом передачі даних теж чудово виконуватиме свої функції в наших краях.

Який монітор найкраще для відеоспостереження?

Щоб мати можливість переглядати запис з відеокамери, вам обов'язково знадобиться монітор. Адже саме на нього виводитиметься картинка. Моніторів у продажу зараз є справді багато. І щоб не помилитися у виборі, потрібно чітко знати, що вам потрібно. На які основні критерії необхідно звертати увагу, коли вибираєте монітор?

  • діагональ екрану;
  • дозвіл матриці;
  • як швидко відбувається оновлення картинки, і який йде крок однієї точки (від цього залежить, як швидко змінюватиметься картинка);
  • скільки є роз'ємів для зв'язку із зовнішніми об'єктами;
  • яке випромінювання походить від екрана;
  • яка потужність монітора;
  • скільки тепла виділяється у довкілля під час роботи екрана.

Як бачимо, характеристик, на які необхідно звертати увагу, не так уже й мало. Хоча для багатьох покупців таких особливостей лише дві – це роздільна здатність екрану та його діагональ. Зрозуміло, що чим ці характеристики вищі, тим краще, чіткіше і більше буде зображення. Таким чином, вам буде простіше і легше стежити за порядком у приміщенні під час вашої відсутності.

Досить непогано зарекомендували себе під час експлуатації монітори з можливістю виводити картинку у FullHD-якості. Діагональ таких екранів становить від 18 до 22 дюймів, а роздільна здатність – 1920 на 1080 пікселів.

Яке відеоспостереження краще : з використанням однієї чи кількох камер ? Звичайно, найкращим варіантом буде, якщо ви задієте одночасно кілька відеокамер. Залежно від того, скільки їх буде, можна навести рекомендації щодо того, монітор із якою діагоналлю вам підійде більше.

Ви використовуєте одну чи дві камери?

Тоді вам підійде маленький монітор, діагональ якого не більше 17 дюймів. Задіяно три чи чотири камери? Тоді найкращий варіант – монітор близько 19 дюймів. При використанні одночасно до дев'яти камер оптимальним буде монітор із діагоналлю від 19 до 22 дюймів. Система відеоспостереження обладнана 10-16 камерами? Тоді і монітори підбирайте від 22 дюймів. Ну, а якщо використовується до двадцяти веб камер, тоді для хорошого огляду підійдуть великі екрани з діагоналлю від 32 дюймів.

З кількістю моніторів для відеоспостереження та їх основними характеристиками ми розібралися. На закінчення до цієї теми зазначимо, що зупиняти свій вибір на тому чи іншому екрані необхідно лише після того, як ви знатимете точну кількість камер та їх особливості. Так як виробників, що випускають монітори, досить багато, зауважимо, що перед покупкою краще таки ознайомиться з моделями однакової цінової категорії різних марок, щоб вибрати найкраще для себе співвідношення ціни та якості.

У якому форматі пишуть камери відеоспостереження

Особливо турбуватися з приводу цього питання вам не варто, тому що, купуючи відеокамеру для спостереження з усіма комплектуючими, ви отримаєте і необхідне програмне забезпечення, завдяки якому читання запису камери не складе особливих труднощів.

Записувати інформацію камери можуть різні носії. А саме на:

Якщо камера записує отриману інформацію на картку пам'яті, вона може працювати автономно, тобто без додаткового комп'ютера. Якщо ж запис вестиметься на жорсткий диск, тоді камеру необхідно підключити до комп'ютера або відеореєстратора.

Які відеокамери найкращі для відеоспостереження

Існує багато видів різних камер для відеоспостереження , і, звичайно, відповідь на питання, яка краще, залежить від багатьох факторів. Так, наприклад, якщо ви хочете мати широкий огляд того, що відбувається на вулиці, тоді камера bullet підійде якнайкраще. Вони добре захищені від різних погодних неприємностей - снігу, дощу, вітру, пилу, морозу. При необхідності вести спостереження в темряві, краще встановити камеру з інфрачервоним підсвічуванням. Камери типу box дешевші, ніж bullet. І їх також можна монтувати всередині, приміщення. У цьому типі камери також можна замінити об'єктив.

Відгуки покупців