Валюта: грн $1 = грн
Акції 98
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 10-11-2020

Тепловізійне обладнання для термоскринінгу від фірми Dahua

Dahua відомий як виробник відеоспостереження, але мало хто знає, що у виробника є лінійка обладнання для вимірювання температури. А точніше, термоскринінг, який є дуже актуальним під час пандемії.

Існує 4 способи , як виміряти температуру за допомогою обладнання, яке надано нам від компанії Dahua .

  • Камера відеоспостереження із термосканером.
  • Термінал контролю доступу зі сканером із зап'ястя.
  • Термінал із тепловізійною камерою.
  • Ручний термосканер.

 

[video-shortcode-Rimu4eFyqCs]

Камера відеоспостереження з термосканером використовується для місць масового скупчення людей. Це дуже зручно для контролю поширення захворювань у ТРЦ, метро чи аеропортах. Взагалі комплект складається з трьох девайсів: сама камера, чорне тіло і відеореєстратор з функцією відео аналітики.

Корпус камери складається з двох камер – звичайного сенсора (передає картинку) та термального сенсора , який передає температурні показники. Коли камера визначає людину з підвищеною температурою – включається вбудована сирена та стробоскоп. Передбачено релейний вихід, якого можна підключити додаткову тривожну систему. Наприклад, потужну сирену, прожектор чи навіть блокування проходу.

Чорне тіло Dahua DH-TPC-HBB . Потрібно відкалібрувати тепловізор для максимально точного вимірювання температури. Воно нагрівається до 35 градусів і має бути в полі видимості тепловізора. І відштовхуючись від цього, тепловізор калібрується і чітко визначає температуру кожної людини у потоці.

Відеореєстратор з функцією аналітики . По-перше, має функцію розпізнавання осіб, може визначати в масці людина чи ні, з урахуванням чого веде базу. На цій базі в пошуку можна знайти людей, у яких була підвищена температура, можна знайти людей, які пройшли без маски. А також реєстратор формує аналітичні звіти.

Термінали доступу. Термінал пропускає не лише за ідентифікацією особи, а й за температурними показниками. Підходить для прохідних у підприємствах, офісах, у невеликих навчальних закладах. Dahua пропонує два типи терміналів розпізнавання облич, кожен із них має різний метод вимірювання температури.

Один термінал сканером визначає температуру по зап'ястю руки , наприклад, Dahua DHI-ASI7213Y-V3-T0 . Він є терміналом доступу та обліку робочого часу. До нього можна підключити замок, шлагбаум, турнікет та здійснювати вхід за кількома вимогами. Наприклад, за ідентифікацією особи, картою, паролем, температурою і навіть можна підключити окремий модуль для сканування відбитків пальців. Додатково можна додати налаштування розпізнавання маски на обличчі. Загалом, існує величезна кількість сценаріїв доступу, ми вам розповімо про кілька найпопулярніших:

- найзручніший і найпопулярніший спосіб контролю доступу по обличчю та температурі. Якщо ви є в базі і у вас немає температури, термінал вас пропустить. А якщо у вас є температура – не пропустить;

- так само можна зробити, щоб термінал розпізнавав у масці ви чи ні.

Другий термінал з тепловізійною камерою визначає температуру по обличчю, наприклад, Dahua DHI-ASI7213X-V1-T1 . Дві основні відмінності даного терміналу: вимірювання температури тепловізійною камерою та можливість підключення монітора для консьєржа чи охоронця.

За допомогоюмонітора можна побачити, хто пройшов, в окремій вкладці зафіксовані всі, хто був з підвищеною температурою. По суті це домофон Dahua зі спеціальною прошивкою під термінал. Тому, як і в домофоні, тут є двосторонній аудіо зв'язок. Тож охоронець може поспілкуватися з відвідувачем на відстані.

Ручний термосканер - головна перевага, як на мене, те, що це невеликий переносний девайс. Цей термосканер має вбудований монітор, який виводить теплову карту і показання температури. Його можна використовувати не тільки для вимірювання температури, але і для пошуку теплих предметів. Наприклад, у стіні може бути схована відеокамера, яка під час роботи нагрівається.

[product-shortcode]

На прикладах кількох девайсів від Dahua ви тепер знаєте, що світ не стоїть на місці і підлаштовується під умови пандемії. А все це, щоб зробити наше з вами життя зручнішим і безпечнішим! Придбати дане обладнання ви можете у офіційного партнера Дахуа в Україні, в компанії Нагляд! Тож бажаємо вам корисних покупок на Nadzor.ua . Далі більше, тому підписуйтесь на наш YouTube канал та стежте за новинками!

Відгуки покупців