Валюта: грн $1 = грн
Акції 98
Меню
Каталог товарів
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Cб-Нд: 11:00 – 16:00
(044) 390 27 55 (063) 710 64 32 (099) 261 89 43 ВСІ КОНТАКТИ
Відділ продажів
(063) 885 29 00
(050) 918 43 87
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
(099) 261 89 43
(063) 710 64 32
Технічний відділ
(066) 668 68 30
(063) 885 29 01
Відділ монтажу
(097) 039 14 10
(044) 390 27 55
Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 – 18:00
Сб-Нд: 11:00 – 16:00
Адреса магазину та офісу:
Nadzor.ua
вул. Академіка Кримського, 4а 114
Київ, Україна, 03142
Адреса електронної пошти:
info@nadzor.ua (Відділ продажів)
to@nadzor.ua (Тех. відділ)
Карта проїзду
Опубліковано 07-07-2020

Короткий огляд пристроїв екосистеми сигналізації Ajax Systems

Пам'ятаєте, як у старих казках герої для щасливого та спокійного життя проходили «вогонь, воду та мідні труби»? Так ось, у 21 столітті вас від цього позбавить система безпеки Ajax.

Ajax – це український виробник, за роботу якого можна пишатися. І навіть не тому, що Аякс найтитулованіша бездротова система безпеки в Європі, а тому що розробники постаралися і створили справді одну з найкращих систем безпеки.

Як заявляє сам виробник, на відміну більшості систем безпеки, Ajax готовий до всього. Сигналізації не лише захищають від грабіжників, а й оберігають від випадковостей та непередбачених ризиків, таких як потоп чи пожежа. Але для початку давайте розберемося у всіх складових елементах!

[video-shortcode-uwBscuywe1g]

Для встановлення сигналізації вам знадобиться стартовий комплект Ajax StarterKit або Ajax StarterKit Plus .

 

Ajax StarterKit і що до нього входить

Ajax HUB

Перше основне - це розумна централь Ajax Hub . Він контролює роботу всіх пристроїв системи та у разі загрози сповіщає вас та охоронну компанію. Використовує GSM або Ethernet канали зв'язку для надсилання тривог.

Ajax MotionProtect

Бездротовий датчик руху MotionProtect повідомляє про перші ознаки вторгнення до будинку чи офісу. Кріпиться на стіну навпроти дверей та інших місцях можливого проникнення зловмисників.

Визначає людину за рівнем інфрачервоного випромінювання за допомогою пасивного ІЧ-сенсора. Отримані дані проходять цифрову обробку, щоб унеможливити помилкові тривоги.

Ajax DoorProtect

Бездротовий датчик відкриття DoorProtect повідомляє про злам дверей або вікна. Встановлюється попри всі типи дверей, зокрема металеву основу. Може працювати як передавача, відправляючи на хаб сигнал від проводового датчика. Визначає відкриття вікна або дверей за допомогою геркона, який впливає магнітне поле.

Ajax SpaceControl

І останнє, що входить у мінімальний стартовий набір - брелок SpaceControl . Кишеньковий брелок для керування режимами охорони. Оснащений тривожною кнопкою, щоб ви могли повідомити близьких людей та охоронну компанію про небезпеку. Підмінити пристрій та надіслати фальшивий сигнал не вдасться завдяки аутентифікації

 

Ajax StarterKit Plus і що до нього входить

У стартовий набір Ajax StarterKit Plus входять ті самі датчики, що і в StarterKit і більш просунутий Hub Plus . Інтелектуальна централь другого покоління з чотирма каналами зв'язку, Wi-Fi, Ethernet, WCDMA та GSM для відправлення тривог на пульт охорони та власника системи Hub Plus контролює роботу всіх датчиків Ajax і моментально сповіщає про тривоги власника системи та охоронну компанію.

 

Доповнити Ajax StarterKit Plus можна:

Ajax MotionProtect Plus

Бездротовий датчик руху MotionProtect Plus із мікрохвильовим сенсором ігнорує повітряні потоки від кондиціонерів та камінів. Розпізнає та ігнорує протяги, рух штор та тремтіння жалюзі, засвіти та відблиски. Визначає людину за різницею температур із фоновим тепловим випромінюванням.

Ajax CombiProtect

CombiProtect поєднує в собі функції двох датчиків – руху та розбиття. Він визначає рух у приміщенні на відстані до 12 метрів та фіксує розбиття скла на відстані до 9 метрів від вікна.

Фільтрує помилкові тривоги про розбиття через гуркіт грому, гавкання собаки або гулу транспорту, що проїжджає.

Ajax MotionProtect Outdoor

Бездротовий датчик руху MotionProtect Outdoor з інтелектуальним захистом від помилкових тривог. Працює при мінусових температурах, захищений від попадання пилу та бризок.

Ajax DoorProtect Plus

Бездротовий датчик відкриття DoorProtect Plus із сенсором удару та нахилу. Повідомляє про перші ознаки вторгнення у приміщення через двері чи вікно. Акселерометр фіксує зміну кута нахилу, удар або вібрацію та відправляє сигнал тривоги на хаб. Захищає навіть залишені вікна на провітрювання.

Ajax GlassProtect

Мініатюрний бездротовий датчик Ajax GlassProtect повідомляє про розбиття скла. Встановлюється на відстані до 9 метрів від вікна та відфільтровує події, що провокують помилкові тривоги. Такі як грім або гуркіт вантажівки, що проїжджає. Визначає розбиття скла за допомогою електретного мікрофона, який фіксує звук удару по склу та дзвін при падінні.

Ajax FireProtect

Пожежний датчик FireProtect із сенсором температури цілодобово стежить за безпекою в приміщенні та моментально повідомляє про появу диму та різкі стрибки температури. Може працювати автономно від хаба, сповіщаючи про пожежну тривогу за допомогою вбудованої сирени.

Ajax FireProtect Plus

Бездротовий пожежний датчик FireProtect Plus із сенсорами температури та чадного газу цілодобово стежить за безпекою в приміщенні та моментально повідомляє про небезпечний рівень СО або появу диму. Додатковий хімічний елемент вловлює наявність чадного газу та піднімає тривогу. Може працювати автономно від хаба, сповіщаючи про пожежну тривогу за допомогою вбудованої сирени.

Ajax LeaksProtect

Бездротовий датчик протікання LeaksProtect за мілісекунди визначає перші ознаки затоплення, варто потрапити воді на одну з чотирьох пар контактів на нижній стороні датчика. Встановлюється без використання інструментів. Має ступінь захисту корпусу IP65, тому повністю захищений від попадання пилу та не боїться вологи.

 

Управління Ajax

Клавіатури та брелоки керують режимами охорони. А якщо вам загрожують – одне натискання на тривожну кнопку Button викликає патруль охоронної компанії та повідомляє близьких про небезпеку.

Ajax Button

Бездротова тривожна кнопка Ajax Button . Викликає підкріплення в один клік. У разі загрози натисніть на тривожну кнопку Button. Вона відразу ж відправить сигнал тривоги хабу і блимне зеленим, сповіщаючи про успішну доставку. Система безпеки викличе на місце події охоронну компанію та сповістить ваших близьких чи колег. А за потреби включить сирену, щоб відлякати зловмисників. Так само вона захищена від пилу та бризок.

Ajax KeyPad

Бездротова сенсорна клавіатура KeyPad використовується для зняття та встановлення на охорону системи безпеки Ajax. Встановлюється у приміщення біля вхідних дверей для швидкого доступу до клавіатури. Керує режимами охорони під час введення цифрового коду на панелі клавіатури. Індикація повідомляє про статус охорони, проблеми з датчиками або обрив зв'язку з хабом. Існує тривожна кнопка. Повідомляє про кожну спробу підібрати код і автоматично блокується, якщо перевищити допустиму кількість вводів.

 

Ajax HomeSiren

Кімнатна сирена HomeSiren голосно повідомляє про спрацювання датчиків. Встановлюється у приміщенні, щоб попередити про небезпеку або відлякати зловмисників. Рівень гучності та тривалість звучання сигналу налаштовується у мобільному додатку. Є конектор для підключення зовнішнього світлодіода. Його можна вивести за межі квартири чи офісу, щоб контролювати статус охоронної системи.

Ajax StreetSiren

Вулична сирена StreetSiren повідомляє про небезпеку за допомогою звуку та світлової індикації. Встановлюється поза приміщенням, щоб підняти тривогу на всю округу. Має ступінь захисту від пилу та вологи IP54. Може працювати від батарейок або зовнішнього джерела постійного струму 12 В. Вбудований акселерометр підніме тривогу при спробі зняти сирену. Рівень гучності та тривалість звучання сигналу налаштовується у мобільному додатку.

Ajax Socket

Розумна розетка Socket для керування побутовою технікою. Можна керувати технікою дистанційно, відправляючи команди через програми Ajax: включати та вимикати освітлення, запускати побутові прилади та кліматичну техніку, автоматично припиняти подачу живлення на електроприлади під час встановлення чи зняття системи безпеки Ajax з охорони.

Ajax WallSwitch

Радіоканальний контролер WallSwitch дає можливість керувати побутовими приладами віддалено. Використовується для включення та вимикання прасок, гаражних воріт, водонагрівачів. Контролює подачу електрики за допомогою реле, яке замикає та розмикає мережу живлення. Працює в мережах 110 В та 220 В. Лічильник показує витрати електроенергії в режимі реального часу.

Ajax Relay

Радіоканальний контролер для дистанційного керування слаботочною технікою Ajax Relay . Використовується для запуску електрозамків, воріт та шлагбаумів, перезавантаження модемів та роутерів. Контролює подачу електрики за допомогою реле, яке замикає та розмикає сухий контакт. Працює від джерел напруги 7-24 В постійного струму. Сухий контакт гальванічно не пов'язаний із самим пристроєм.

Ajax ReX

Збільшує дальність всіх пристроїв системи безпеки Ajax. ReX управляє підключеними до нього пристроями системи, дозволяючи розмістити їх на значній відстані від хаба: у багатоповерховому офісі, в окремому гаражі або на великому виробництві. З ним дальність зв'язку збільшується вдвічі, а площа покриття радіомережі Ajax сягає 16 км².

 

Модулі інтеграції

Модулі інтеграції дозволяють підключити до Ajax сторонні датчики та інтегрують пристрої Ajax до інших систем.

Ajax uartBridge

Модуль-приймач uartBridge для підключення датчиків Ajax до бездротових охоронних систем та Smart Home рішень.

Ajax ocBridge Plus

Модуль-приймач ocBridge Plus для підключення датчиків Ajax до провідних та гібридних систем безпеки. Інтегрується в будь-яку провідну централь з провідними охоронними зонами.

Ajax Transmitter

Бездротовий модуль Transmitter для підключення вуличних датчиків руху, ІЧ-бар'єрів, датчиків рівня рідини та витоку газу, термореле та будь-яких сторонніх пристроїв із провідним виходом до системи безпеки Ajax.

 

Ajax StarterKit Cam і що до нього входить

Також у Ajax з'явилася новинка-комплект сигналізації Ajax StarterKit Cam . Комплект керує системою безпеки із фотопідтвердженням тривог.

[video-shortcode-bZQ4hPg22ZE]

Стартовий набір складається з нової централі Hub 2 . Хаб управляє роботою всіх пристроїв Ajax і повідомляє про відкриття дверей, розбиття вікон, загрозу пожежі або потопу. А передає фотографії користувачеві за допомогою датчиків руху MotionCam . Також в комплекті є датчик відкриття та брелок для керування охоронною системою.

Ось таким чином можна створити захист свого будинку за порівняно не великі гроші! Бажаю вам придбати тільки потрібне обладнання на нашому сайті nadzor.ua.

Відгуки покупців